Årets e-sportsklub

Samtidig med at de professionelle e-sportsligaer har oplevet stigende popularitet, så har de danske e-sportsforeninger oplevet stigende medlemstal.

Kom ind og se showet: Køb billet til Danish Game Awards

Og netop foreninger og bredden i idrætslivet er noget der kendetegner Danmark. Det er derfor også ganske naturligt, at DGA hylder de mange frivillige der lægger energi og tid i at fostre den næste generation af e-sportstalenter, og samtidig sikrer gode sociale fællesskaber omkring gaming.

Vi er derfor stolte over, at kunne præsentere de nominerede i kategorien Årets danske e-sportsklub, der præsenteres i samarbejde med Legion by Lenovo.

Sørby Esport

Historien om Sørby esport startede i den lille flække Sørbymagle uden for Slagelse, men igennem en fokuseret indsats fra foreningens bestyrelse er det lykkedes, at skabe en af Danmarks største e-sportsklubber.

Foreningen træner og konkurrere i de fleste større e-sports spil fra CS:GO over Fifa til League of Legends, men udbyder træning i ni spil.

Hydr Esport

Hydr esport holder til i den københavnske forstad Søborg. Udover foreningsaktiviteterne, så tilbyder Hydr esportsforløb på specialskoler.

Foreningen har primært fokus på CS:GO, Overwatch, Fortnite, LoL og Rfactor 2.

Kolding Esport

Kolding esport blev stiftet i 2016, og har siden oplevet flot opbakning i lokalområdet, og har ifølge hjemmesiden mere end 80 medlemmer.

Forenigen tilbyder i træning i CS:GO, Fortnite, Overwatch og LoL.

Aab esport

Aab esport udspringer, som navnet antyder, fra fodboldklubben Aab. Det er derfor også naturligt at Fifa fylder en del i foreningen, der også har en plads i eSuperligaen.

Derudover så bliver der også tilbudt træning i CS:GO, LoL og Overwatch.

Ballerup Esport

Vi skal endnu engang til én af forstæderne til København, for at finde Ballerup esport. Foreningens medlemmer kommer dog fra et større geografisk område fra Herlev i syd til Værløse i nord.

Hos Ballerup esport er det de populære spil CS:GO, Fortnite, LoL, Overwatch og Fifa der tilbydes træningen i.

Fredericia Esport

Fredericia Esport er én af de nyere foreninger i Danmark, men har allerede opnået mere end 200 medlemmer, og fået lokaler i byens nedlagte kasserne.

Foreningen udbyder træning i CS:GO, Fortnite og LoL.

Du kan stemme her: Stem på dine favortitter

Hvem der vinder i de forskellige kategorier i DGA afgøres d. 5. december. Du kan følge med online, på TV eller være publikum til showet.