Pilou Asbæk er vært på DGA24

Danish Game Awards, er stolte over at kunne annoncere, at skuespiller Pilou Asbæk vil være aftenens vært ved DGA24.

Pilou Asbæk, kendt for sin medvirken i flere internationale film- og tv-produktioner, bringer sin karisma, gode energi og ikke mindst sin passion for gaming til Danish Game Awards.

Pilous erfaring og anerkendelse i underholdningsbranchen forventes at tilføre en ekstra dimension til arrangementet – et event, som har til formål at fejre gaming i Danmark og hylde nogle af dem, der har gjort en ekstra indsats i løbet af året. Om det er e-sport, spiludvikling, content-creators, handlende eller andre der bidrager til at gaming i Danmark bliver lidt sjovere.

Danish Game Awards 2024 byder på en række priskategorier, der på tværs af, hvad der foregår under “gaming-paraplyen”, både samler og fejrer aktørerne.

Pilou har udtalt:

“Der er tre ting, jeg elsker – min familie, mit arbejde og at game. Og ikke nødvendigvis altid i den rækkefølge. Så da jeg blev spurgt om at hoste Danish Game Awards, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at netop nu, i dette øjeblik, peaker min karriere. Tak for æren – det skal nok blive fuldstændig vanvittigt og helt i computerspillets ånd”

Vi glæder os!

Gamebox Festival, afvikles d. 19.-21. april 2024 i MCH Messecenter Herning. Danish Game Awards bliver i den forbindelse afholdt d. 20. april, der er et begrænset antal billetter til salg, det kan du læse mere om her: Billet til DGA
Showet bliver sendt live på Pixel.tv hos Pluto TV.

Der er selvfølgelig også mulighed for at møde op ved Herning Messe og få et glimt af værten, de nominerede, prisoverrækkere og alle de andre gæster, når de går over den røde løber.

Du kan med fordel følge Pixel.tvs fredagsshow, fredagene frem mod Danish Game Awards, hvor vi vil afsløre nyheder omkring DGA24, holde konkurrencer om billetter og meget mere.

Privacy Preference Center