Årets gamer på Youtube

Det er efterhånden ved at være 10 år siden, at gamerne for alvor indtog Youtube, og begyndte at producere indhold til videoportalen.

Siden dengang har platformen oplevet stigende konkurrence fra livestreaming platformene, men Youtube er fortsat en populær platform, og rigtigt mange gaminginfluencere laver indhold til såvel Youtube som streamingplatformene.

Kom ind og se showet: Køb billet til Danish Game Awards

Derfor var det også ganske naturligt at der skulle være en Youtube kategori til Danish Game Awards.

Årets Gamer på Youtube er præsenteret af Waoo – De nominerede i kategorien er :

Lasse Vestergaard

Lasse Vestergaard har været med på Youtube-bølgen siden den for alvor tog fart i 2010, og vi har dermed at gøre med lidt af en en Youtubeveteran.

Udover gaming relateret indhold, laver Lasse Vestergaard indhold om sit liv, internetfænomener og meget mere.

Crainer

Crainer har som mål at lægge 2 videoer online om dagen, og må dermed siges at være én af de mest produktive danske Youtubere.

Sproget i Crainers indhold er engelsk, og han har dermed en bred appel, hvilket kommer til udtryk i, at han på godt 5 ½ år har haft mere 1 mia. visninger, og næsten 5 mio. abonnenter.

ComKean

Vi har igen at gøre med én af de mere produktive danske Youtubere, der næsten dagligt lægger indhold op på sin kanal.

Indholdet på kanalen er bredt og har som mål at være familievenligt, hvilket også kommer til udtryk i de spil som er omdrejningspunktet for ComKeans videoer.

TrierGaming

Det er tvillingerne Mikkel og Emil der står bag kanalen, som har sit primære fokus på Minecraft. Udover Youtubekanalen står de bag Minecraft community’et MeCraft.dk

Triergamings indhold er pirmært rettet imod aldersgruppen 7-14 år.

Bokoen1

Bokoen1 har sit indholdsmæssige fokus rettet imod gaming. Spilvalget er bredt, men det er primært skydespil og strategispil der fylder på kanalen.

I øjeblikket er det spillet Hearts of Iron der fylder på indholdssiden på Bokoen1’s kanal.

Marie Watson

Er primært kendt fra Twitch, hvor hun ofte streamer Fortnite. Det er da også Fortnite der fylder en del på hendes Youtube-kanal.

Udover gaming og Fortnite, så kan der dog også findes blandt andet  Q&A’s og VLOG’s på Marie Watsons Youtube kanal.

Du kan stemme her: Stem på dine favortitter

Hvem der vinder i de forskellige kategorier i DGA afgøres d. 5. december. Du kan følge med online, på TV eller være publikum til showet.