Bense og Le Fêvre overrækker pris ved DGA19

Historien er fyldt med legendariske makkerpar. Hvem kender ikke Gøg og Gokke, Lady og Vagabonden, Timon og Pumba eller Ratchet and Clank.

Når det kommer til gamingunderholdning i Danmark, så er makkerparret Bense og Le Fêvre efterhånden ret sammentømret. De har i en årrække været værter på det ugentlige spilprogram OneTake, hvor de underholdende, men kritisk, dækker ugens store og små spilbegivenheder i spilbranchen.

KOM FORBI ODENSE – TIL KÆMPE GAMER EVENT!

Thomas Bense & Mark le Fêvre kommer også forbi Danish Game Awards!Både for, at overrække en award, men også for, at sende live fra Rød Løber showet, som du kan følge med i allerede fra kl 18.30. Blandt andet på Pixel.tvs Twitch kanal.Kom forbi Odense Congress Center d. 5. december allerede fra kl 18.30 og se de nominerede og prisoverrækker ankomme. Du kan også købe billet til showet og komme endnu tættere på: https://bit.ly/2r90cEP Læs meget mere om det hele på : www.danishgameawards.dk

Slået op af Danish Game Awards i Mandag den 2. december 2019

Thomas Bense er, udover at være kendt fra Pixel.tv, også spilekspert i TV2’s Go’Morgen Danmark og deltager som tovholder i en række gamingrelaterede events rundt om i hele landet.

Mark Le Fêvre grundlagde sin karriere som Stand-up komiker for 10 år siden, men karrieren har også budt på opgaver som vært på både radio og TV.

Det er dermed et par erfarne værter som kommer til at stå for underholdningen i forbindelse med optakten til showet, på den røde løber. Denne del af showet starter kl. 18:30.

Til selve awardshowet, der starter kl. 20:00, vil der også blive mulighed for at opleve Bense og Le Fêvre når de skal overrække en pris.

Kom ind og se showet: Køb billet til Danish Game Awards

DGA løber af stablen d. 5. december. Du kan følge med online, på TV eller være publikum til showet.