Chili Klaus kommer hjem til Herning

Til at repræsentere Herning har vi inviteret en spicy Herningenser til Danish Game Awards og dermed hjem til sin barndomsby.

Du kender Chili Klaus som den udfordrende vært, når han inviterer gæster på en chili eller to. Som for eksempel i den her video hvor Bubber blev tilbudt lidt lækkert at spise.

Vidste du, at Chili Klaus har lavet en serie af chilikugler i forbindelse med den populære spilserie God of War? Det er bare et af mange produkter i Chili Klaus’ portefølje.

Her kan du finde mange flere af: Chili Klaus produkter

Vi glæder os til at få besøg af Chili Klaus, der overrækker prisen til ‘Årets Gamer på YouTube’, en platform, som Klaus har rigtig god kendskab til.


Gamebox Festival, afvikles d. 19.-21. april 2024 i MCH Messecenter Herning.

Danish Game Awards bliver i den forbindelse afholdt d. 20. april, der er et begrænset antal billetter til salg, det kan du læse mere om her: Billet til DGA

Showet bliver sendt live på Pixel.tv hos Pluto TV.

Der er selvfølgelig også mulighed for at møde op ved Herning Messe og få et glimt af værten, de nominerede, prisoverrækkere og alle de andre gæster, når de går over den røde løber.

Du kan med fordel følge Pixel.tvs fredagsshow, fredagene frem mod Danish Game Awards, hvor vi vil afsløre nyheder omkring DGA24, holde konkurrencer om billetter og meget mere.

Privacy Preference Center