De nominerede er fundet

Ud af 3.643 Nomineringer i alt har vi nu fundet frem til de 5 endeligt nominerede i hver kategori.

I seks kategorier kan du stemme på dine favoritter i én eller flere af kategorierne. Jeres stemmer udgør halvdelen af stemmerne, den anden halvdel står vores jury for. Du kan stemme til og med d. 15. april 2024.

Du kan stemme lige her

Der er tre awards mere, hvor vinderne bliver fundet direkte af vores jury. Juryen bliver offentliggjort i nærmeste fremtid.

“Årets ildsjæl” er den ene af de tre kategorier, der ikke ligger til offentlig afstemning. Du kan se de nominerede og deres begrundelse herunder.

For langt de fleste, der arbejder med spil er det passionsdrevet. Der er mange ildsjæle, hvoraf mange  investerer deres personlige økonomi, tid og ressourcer i at skabe noget som vi er mange, der har glæde af, så mange tak til jer, og alle andre der gør en indsats for at gøre gaming i Danmark lidt bedre.

Årets Ildsjæl

  • Tom Binder – For at skabe et stærkt dansk Xbox-community i Danish Xbox League.
  • WonderBai aka Jens Sætter Lassen – For at sikre en dansk dækning af counter-strike turneringen BLAST.
  • Brian Martin Nielsen – For sit arbejde med at samle og skabe bedre vilkår for danske spiludviklere.
  • Daniel Abildgaard Sørensen for sit arbejde med Nordic eRacing og kampen for at fremme SimRacing i Danmark.
  • Appaz – For at satse alt på at skabe sit helt eget online univers for folk, der elsker kawaii-æstetikken.
Showet bliver sendt live på Pixel.tv hos Pluto TV.

Danish Game Awards bliver afholdt d. 20. april, der er et begrænset antal billetter til salg, det kan du læse mere om her: Billet til DGA

Der er selvfølgelig også mulighed for at møde op ved Herning Messe og få et glimt af værten, de nominerede, prisoverrækkere og alle de andre gæster, når de går over den røde løber.

Du kan med fordel følge Pixel.tvs fredagsshow, fredagene frem mod Danish Game Awards, hvor vi vil afsløre nyheder omkring DGA24, holde konkurrencer om billetter og meget mere.

Privacy Preference Center