Award  er en Lykketrold!

Vi er super stolte over, at en særlig udgave af Lykketrolden, bliver årets Award ved årets Danish Game Awards.

Kom ind og se showet: Køb billet til Danish Game Awards

Den danske Lykketrold, også kendt som Gjøl Trolden, stammer fra Limfjordsøen Gjøl, hvor den fattige fisker Thomas Dam i 1930’erne snittede den første trold i træ.  Den første Lykketrold var en gave til hans datter, og var designet ud fra hans eget spejlbillede.

Det var dog ikke kun datteren, der var begejstret for sin Lykketrold, og siden dengang har Lykketrolden været at finde i mange varianter, og har indtaget mange hjem her i Danmark, men også internationalt, hvor trolden efterhånden er blevet solgt mange millioner gange.

Gjøl Trolden er faktisk blevet så populær, at Dreamworks i 2016 udgav en biograffilm, der sammen med filmens temasang “Can’t stop the feeling” blev en kæmpesucces. Temasangen blev for øvrigt leveret af ingen ringere end Justin Timberlake.

Udover at Gjøltrolden henvender sig til børn og barnlige sjæle, så bliver Gjøl Trolden opfattet som en lykkeamulet, hvilket blev godt hjulpet på vej af, at den kvindelige pilot, Betty Miller, havde en trold med da hun, som den første kvindelige pilot krydsede Stillehavet i 1963.

I 1989 døde Thomas Dam af kræft, familien bag troldene lavede derfor en særlig kollektion af trolde, hvor en del af overskuddet går til Kræftens bekæmpelse.

I den særlige kollektion indgår Gamer Lykketrolden. På nuværende tidspunkt har Gamer Trolden, og de andre trolde i serien, været med til at indtjene mere end 2 millioner kroner til Kræftens bekæmpelse!

Til DGA19 har vi fået specialfremstillet en række Gamer Lykketrolde, og dermed kan vinderne altså gå hjem med en Lykketrold, der er fyldt med god karma og kærlighed og er lavet i en særlig udgave i anledningen af DGA19.

Den originale Gamertrold og alle de andre Lykketrolde kan stadigvæk købes hos isenkræmmere og på nettet og der er faktisk 30% på gamertrolden lige nu.

Kan købes her: Køb en Gamertrold

Se hvem, der vinder ved DGA19 – Den 5. December 2019 fra kl. 18.30 med Rød Løber show.