DGA Juryen

Til Danish Game Awards vil vinderne af kategorierne blive fundet som en kombination af brugerafstemning på forskellige hjemmesider, naturligvis også her sitet, samt en afstemning fra en fagjury.

Kom ind og se showet: Køb billet til Danish Game Awards

Fagjuryen består af 8 personer med en bred baggrund indenfor traditionelle medier, sociale medier, og det blomstrerende e-sportsmiljø. Fælles for dem alle er deres stærke interesse for gaming.

Vi vil gerne både hædre ildsjælene i det danske e-sportsmiljø, og anerkende det voksende område hos spilproducenter vi oplever i Danmark i disse år. Der vil også bliver uddelt priser til gaminginfluencerne på Youtube og Twitch, og naturligvis årets bedste spiludgivelser.

Juryen består af

Martin Fritzen der er projektleder hos DGI e-sport, Andreas ‘Jern’ vært på TV2 Zulu, streamer og redaktør på Inside-esport.dk Jens Sætter-Lassen og Jimmi Jensen fra Gaming.dk har deres spidskompetencer indenfor e-sporten, men er bestemt også kvalificerede til, at bedømme de nominerede i de andre kategorier.

Thomas Bense fra Pixel.tv og Go’Morgen Danmark, Mikkel Vermeulen fra M! og Connery, Tommy Zwicky fra JP/Politikens Børneavis har deres spidskompetencer indenfor medier, hvor de alle løbende har formidlet indhold og viden omkring gaming, og hvad der hører sig til. Til sammen besidder de mange års erfaring i at følge spilbranchen.

Holdet fra Gametest.dk repræsentere det bredde med specielt fokus på spiludgivelser og spiludvikling.

Juryens stemmer udgør 50% af stemmerne, det samme som den offentlige afstemning, som du kan være en del af.

Du kan stemme her: Stem på dine favortitter

Flere fra juryen har fået nomineringer, men disse nomineringer, er for god ordens skyld, blevet sorteret fra.

Læs mere: Om Juryen

Hvem der vinder i de forskellige kategorier i DGA afgøres d. 5. december. Du kan følge med online, på TV eller være publikum til showet.