DGA Partnere

Det kræver tid og kræfter at stable et stort awardshow på benene, og det ville ikke være muligt uden støtte og opbakning fra en række partnere.

Én af årets hovedpartnere er Danmarks gaminghovedstad Odense, der som bekendt lægger by til arrangementerne Odincon og ESL Pro League, men nu også Danish Game Awards.

I de seneste år har Odense gjort sig positivt bemærket i det danske gamingmiljø. Det var kæmpestort at det lykkedes Odense at få ESL Pro League til Danmark, og vi er derfor glade for at Odense nu tager DGA til sig.” Fortæller en af folkene bag DGA, Thomas Bense.

De øvrige hovedpartnere til awardshowet tæller internet- og TV-udbyderen Waoo, der med deres hurtige og stabile fiberforbindelser levere internet til mange gamere. Men derudover så har Waoo i de seneste år haft et stigende fokus på gaming, og har blandt andet Pixel.tv i deres programudvalg i TV-pakkerne.

Energidrik bliver også ofte forbundet med gaming, og det er derfor naturligt at Cult har meldt sig som partner til Awardshowet. Cult var én af de første danske energidrikke på markedet tilbage i 1998 og har været med i gamingmiljøet fra start.

Den amerikanske læskedrik Mountain Dew er også partner til showet. Historien bag citrussodavanden går helt tilbage til 1948 i USA, men fandt til Danmark for få år siden. Siden har Mountain Dew vist sig som en stærk spiller for gamingmiljøet.

Vores Awardpartnere tæller den japanske spilgigant Nintendo der står bag legendariske figurer som Zelda og Mario. Fastfood leverandøren Hungry, der leverer fastfood til sultne gamere. Hardwareproducenten Lenovo, der blandt andet står bag de færdigbyggede gaming-pc’ere Legion.

Vi er også glade for at have Danske Spils eOddset, der har været gode til at inddrage e-sport i deres udvalg og  HP Omen, der leverer færdigbyggede gaming PC’ere, med ombord. Der skal ligeledes lyde en stor tak til Unit IT, der levere totalløsninger til SMV-segmentet i erhvervslivet og ikke mindst PlayStation, der er blandt de mest populære konsolmærker i Danmark.

Andre partnere

Af andre partnere kan nævnes Lykketrold der står bag awardstatuetten, livsstilssitet Connery, det danske gear- og merchandise- designfirmaet Maikai, spiludvikleren Activision, Selfiecam, der udlejer festlige selfiefotostandere, det nordjyske spilevent Coolshop GGW.

Vi har også OnePlus som partner, der vil være tilstede med et mobil gaming område, Kims der sørger for snacks, Twitch som ligger platform til streamet, Odense Congress Center der giver os tag overhovedet og sidst men ikke mindst EB, der følger hele begivenheden på tæt på hold.

Vi er rigtigt glade for at have alle partnere med om bord og taknemmelige for, at hjælper med, at skabe god opmærksomhed omkring gaming og nogle af de mange ting, der foregår i spiluniverset.

Du kan stemme her: Stem på dine favortitter

Hvem der vinder i de forskellige kategorier i DGA afgøres d. 5. december. Du kan følge med online, på TV eller være publikum til showet.