Mikkel Vermeulen, Connery

Mikkel er chefredaktør for Connery Media,  der blandt andet dækker over Connery og M!. Mikkels første spil var en pacman-port på en dengang lækker Pentium 386, og siden da har han været alle spilleplatforme igennem. Gaming og især fællesskabet der opstod omkring online gaming, blev hans redning fra en depression i slutningen af teenageårene, og katapulterede ham sidenhen ind som primær spilanmelder på Connery.dk. I dag har han ansvaret for et stort mediehus, men holder stædigt fast i anmeldelserne.

Andreas ‘JERN’, TV2 Zulu

Har du set e-sport på TV2 Zulu, har du sikkert stiftet bekendtskab med Jern. Han er TV Vært på TV2 Zulu, hvor han dækker alle de store Counter-strike turneringer verden rundt. Han er vært for Danske Spils online esports magasin Eoddset TV og så streamer han skam også på sin egen Twitch kanal. JERN har kommenteret esport siden 2013 og er en rutineret herre – men lad jer ikke snyde, han  har stadig et aim som en på 18!

Jens Sætter-Lassen, Inside E-sport

Måske du har set ham i badehotellet eller 1864? Jens er nemlig skuespiller. Under overfladen gemmer der sig dog en kæmpe gaming-entusiast, som blandt andet har kommenteret ESL Pro Leauge og er redaktør på Inside E-sport. Du har måske også stødt på ham på Twitch, hvor han er en særdeles populær twitchstreamer.

Thomas Bense, Pixel.tv

Mange kender ham fra Go’ Morgen Damark, hvor han i mere end 10 år har været fast spilekspert. Til hverdag driver han Pixel.tv, som er Danmarks første online TV-station, der beskæftiger sig med gaming, film og gear. Han har (næsten) besøgt alle af de største spilmesser samt turneringer i verden og følte sig hjemme, da han første gang besøgte Electric Town i Tokyo, hvor arkadehaller stod side om side og Nintendo var repræsenteret på hvert gadehjørne. 

Jimmi Jensen, Gaming.dk

Jimmi kører GDK, men du kender ham måske også fra LoLLeauge, som havde alt omkring Leauge of Legends i Danmark. Han har stået bag holdet, der tilbage i de gode gamle dage havde Froggen og Bjergsen i deres lineup. Men dengang sov de også glædeligt på en luftmadras i en gymnastiksal, så de har været en del år i det miljø. GDK er et populært gamingsite, hvor du altid kan finde nyheder om stort og småt indenfor gaming og e-sport.

Martin Fritzen

Han er projektleder hos DGI e-sport, grundlægger af en e-sportsforening, oplægsholder, forfatter til to bøger om esport og arbejder knaldhårdt på at skabe anerkendelse af og respekt om alle os, der elsker esport og gaming. Han elsker særligt fortællingerne og dybden i de oplevelser, som spil giver. Men måske du kan opleve ham i en anderledes rolle snart, for han drømmer nemlig om, at starte en madbod, hvor man kan købe frisklavet mad fra World of Warcraft-opskrifter. Vi er bliver helt sikkert hans første kunde!

Tommy Zwicky 

Tommy har gamet hele sit liv. Han startede med Jet Set Willy på sin ZX Spectrum  i 1984 og har siden spillet på langt de fleste konsoller op gennem 90erne og frem til i dag. Under sit tv derhjemme står både XBOX, PlayStation og Nintendo Switch, mens man i stuen finder en full size pinball maskine med Super Mario. Tommy har som journalist dækket gaming på både TV2 og DR og nu som redaktør på JP/Politikens Børneavisen. 

Gametest.dk

Gametest er et et spilmagasin, drevet af ildsjæle. Holdet bag Gametest brænder for spil, og for at guide dig igennem den store, indviklede spiljungle. Du har måske set dem på DK4, hvor de ikke er bange for at ytre deres holdning om spilverdenen.