Magnus Bruun overrækker en Award til DGA24

Der vil være en del prominente navne blandt årets prisoverrækkere, den første vi annoncerer er Magnus Bruun.

Du kender muligvis Magnus fra sine roller i blandt andet; Assassin’s Creed, The Last Kingdom, Call of Duty, Warhammer, Sygeplejeskolen, Sprinter Galore, for bare at nævne nogle af de ting, som Magnus har medvirket i.

Udover det har Magnus også en personlig interesse i det, nogle vil betragte som det lidt nørdede. Specielt rollespil har en stor plads i Magnus’ hjerte.

Vil du lære Magnus Bruun bedre at kende og høre, når han bliver overrasket af “børne-Eivor!?” så lyt til “Pixel Talks“, hvor du kan blive meget klogere på en af årets prisoverrækkere.

Hvilken award Magnus skal overrække, og hvad ellers DGA24 kommer til at byde på… det finder du ud af d. 20. april.

Gamebox Festival, afvikles d. 19.-21. april 2024 i MCH Messecenter Herning.
Danish Game Awards bliver i den forbindelse afholdt d. 20. april, der er et begrænset antal billetter til salg, det kan du læse mere om her: Billet til DGA 

Showet bliver sendt live på Pixel.tv hos Pluto TV.

Der er selvfølgelig også mulighed for at møde op ved Herning Messe og få et glimt af værten, de nominerede, prisoverrækkere og alle de andre gæster, når de går over den røde løber.

Du kan med fordel følge Pixel.tvs fredagsshow, fredagene frem mod Danish Game Awards, hvor vi vil afsløre nyheder omkring DGA24, holde konkurrencer om billetter og meget mere.

Privacy Preference Center